首 页 文档范文 教育文章 试题课件 作文网 语句大全 全部栏目 收藏本站
当前位置:乐教网教学文章免费教案英语教案高三英语教案高三英语教案Unit 10 American literature

高三英语教案Unit 10 American literature

高三英语教案Unit 10 American literature为http://www.170yx.com整理发布,类型为高三英语教案,本站还有更多关于人教版高三英语教案,高三英语教案下载,高三英语教案免费下载,免费教案 - 英语教案 - 高三英语教案的文章。
Unit 10 American literature
●语篇领悟
阅读本单元课文,完成下列各题:
§1.1 细枝末节
1.How much money was saved by Della before the Christmas Day?
A.$ 8.     B.$ 1.87.     C.$ 2.     D.$ 8.7.
答案:B
2.Why did Della cut her hair off?
A.Because she wanted to give Jim a surprise.
B.Because she liked wearing short hair.
C.Because she wanted to be looked like a Coney Island Choir girl.
D.Because she needed more money to buy Jim a present.
答案:D
3.How much did Della get for selling her hair?
A.$ 12.     B.$ 18.     C.$ 20.     D.$ 22.
答案:C
4.What did Della buy for Jim’s present?
A.A gold watch.        B.A gold watch chain.
C.A shave.         D.A new overcoat.
答案:B
5.What did Jim buy for Della’s present?
A.A shampoo.    B.A hat.     C.A comb.    D.A necklace.
答案:C
6.Which of the following is true according to the story?
A.The Christmas day was coming.Della was very happy and she was looking forward to it.
B.Jim and Della were young and rich.
C.Jim didn’t love Della any more when he saw that she had her hair cut off.
D.Jim’s gold watch and Della’s long hair were the two possessions which they both took pride in.
答案:D
7.The word in the fourth paragraph“hesitated”is closest in meaning to______.
A.imagined         B.dreamed
C.felt uncertain        D.watched
答案:C
8.Which of the following is NOT true according to the story?
A.The day before Christmas Della was worried because she had only saved one dollar and eighty-seven cents for Jim’s Christmas present.
B.The young couple lived a hard life but they loved each other deeply.
C.Della was very nervous and worried before she heard Jim’s step when he came back home from work.
D.When Della saw her present,she was so happy to get the expensive combs that she burst into tears.
答案:D
§1.2 主旨大意
9.What does the story mainly tell us?
A.How to celebrate a happy Christmas for a young and rich couple.
B.How to choose Christmas presents for couples.
C.A love story between a young and poor couple.
D.Money is love.
答案:C
§1.3 推理判断
10.From the sentence,“She stood by the window and looked out at a grey cat walking along a grey in a grey backyard.”we can infer that Della was very______.
A.angry     B.calm     C.happy     D.sad
答案:D

如果觉得高三英语教案Unit 10 American literature不错,可以推荐给好友哦。

Tags:高三英语教案,人教版高三英语教案,高三英语教案下载,高三英语教案免费下载,免费教案 - 英语教案 - 高三英语教案

Copyright © 170yx.com. All Rights Reserved . 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
作文教学, 小学作文教学设计, 初中作文教学, 小学作文教案, 初中作文教案, 中小学教育网